Videochat
Golden Rose Studio

Cariera ta in videochat poate incepe alaturi de Golden Rose Studio. Dorim sa ne marim echipa constant si sa angajam noi modele de videochat, daca esti in cautarea unui studio de videochat profesionist in Bucuresti, te asteptam la un interviu.

Videochat
Golden Rose Studio

Cariera ta in videochat poate incepe alaturi de Golden Rose Studio. Dorim sa ne marim echipa constant si sa angajam noi modele de videochat, daca esti in cautarea unui studio de videochat profesionist in Bucuresti, te asteptam la un interviu.

videochat

Ce este videochatul?

0759 967 978

Videochatul este un joc al seductiei si un joc al comunicarii. Buna comunicare cu un membru, prezenta placuta a modelului de videochat in fata camerei reprezinta calea spre succesul garantat in domeniul videochatului.

In videochat, mereu trebuie sa aduci ceva nou, astfel incat membrii sa nu aiba timp sa se plictiseasca, sa-si doreasca sa petreaca tot mai mult timp in fata calculatorului discutand cu tine. Doar fetele care stiu sa fie mereu interesante, provocatoare si senzuale pot spune ca au succes in videochat. Naturaletea se vede imediat pe camera, iar modelele care vor stii cum sa abordeze orice subiect de discutie intr-un mod creativ si interesant, vor avea castigurile mult visate. Echipa noastra va fi mereu alaturi de tine sa te ajute, sa-ti atingi potentialul in videochat.

Daca inca esti in dubiu si nu stii ce cariera sa imbratisezi, vino la noi sa ne cunoastem si sa iti prezentam conditiile de lucru de la Golden Rose Studio, un studio videochat profesionist in Bucuresti. Te angajam, iti oferim training si te pregatim pentru succes. La Golden Rose Studio, succesul este garantat, iar castigurile sunt foarte mari pentru toate modelele noastre de videochat.


Model videochat


Activitatea de model videochat este foarte avantajoasa pentru tine, in special in plan financiar. Daca intentionezi sa te alaturi unui studio de videochat performant, e timpul sa vii alaturi de noi la Golden Rose Studio. Noi facem angajari in videochat mereu, suntem in cautare de noi modelele de videochat care isi doresc sa ajunga in top.

Daca esti o femeie frumoasa, inteligenta si stii sa iti pui in valoare capacitatea de a comunica cu ceilalti, noi te asteptam sa te alaturi studioului de videochat Golden Rose Studio. Daca nu ai inhibitii, poti aborda cu usurinta si creativitate orice subiect de discutie si doresti sa te bucuri de castiguri insemnate, e timpul sa incepi o cariera in videochat alaturi de noi. Noi te sustinem sa faci performanta si ne asiguram tot timpul ca alaturi de Golden Rose Studio nu iti lipseste nimic.

Cariera ta in videochat

0759 967 978

In videochat, membrii provin din alte tari, din acest motiv este importanta sa cunosti o limba de circulatie internationala precum engleza. Chiar daca nivelul la care o stapanesti nu este chiar bun de la inceput, noi te vom ajuta sa o inveti cat mai bine si iti oferim cursuri de formare in limbi straine. In schimb, cunoasterea mai multor limbi straine este un avantaj cert care te va ajuta in cariera ta si sa castigi si mai multi bani. De pasiunea ta si timpul pe care il dedici acestui job depinde castigurile tale in videochat.

Cariera ta in videochat poate incepe alaturi de Golden Rose Studio. Dorim sa ne marim echipa constant si sa angajam noi modele de videochat. In videochat se pot angaja numai fetele care au varsta minima de 18 ani. In caz contrar, ne vom vedea nevoiti sa te refuzam si sa te rugam sa mai astepti pana cand vei implini varsta legala pentru a te angaja in acest domeniu. Daca indeplinesti aceasta prima conditie esentiala, iti vom solicita un set de documente necesare pentru a putea desfasura activitatea de model videochat in studioul nostru de videochat.

Oferim modelelor din studioul nostru posibilitatea de a-si face propriul program. De asemenea, suntem deschisi si posibilitatii de a-ti schimba programul, in cazul in care apare ceva neprevazut, fiind constienti de faptul ca numai o buna comunicare cu modelele noastre este benefica pentru ambele parti. Dar in acelasi timp apreciem foarte mult modelele serioase, care sunt punctuale la programul de lucru si care doresc sa evolueze cat mai mult in acest job.

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central in zona Unirii

Open chat