Intrebari
Frecvente

Am pregatit pentru tine cateva intrebari ce ne sunt adresate in mod frecvent. Daca intrebarea ta nu si-a gasit raspunsul mai jos, nu ezita sa ne contactezi la telefon 0759 967 978, suntem prezenti si pe Facebook sau Instagram

Intrebari
Frecvente

Am pregatit pentru tine cateva intrebari ce ne sunt adresate in mod frecvent. Daca intrebarea ta nu si-a gasit raspunsul mai jos, nu ezita sa ne contactezi la telefon 0759 967 978, suntem prezenti si pe Facebook sau Instagram

Golden Rose Studio

0759 967 978

Cati bani pot castiga la Golden Rose?

Castigurile in videochat difera de la model la model, depinde cat de bine cunosti limba engleza, cat de serioasa esti si cat de mult te implici.

Echipa Golden Rose iti sta la dispozitie si te sustine din toate punctele de vedere pentru ca tu sa fii motivata spre ati atinge telul financiar.

Voi lucra legal?

100% LEGAL. Videochatul este un job ca oricere altul, colaborarea cu Golden Rose se face pe baza unui contract - care va fi semnat inca de la inceput, castigurile sunt transparente.

Care sunt calitatile de care ai nevoie ca sa reusesti in videochat?

Increderea este o calitate esentiala, zambetul si atitudinea relaxata sunt alte 2 mari atuuri.

Daca nu imi place pot pleca oricand?

Desigur, la Golden Rose tu decizi cand vrei sa pleci, indiferent de motive, formalitatile sunt simple si rapide. Trebuie sa ne anunti din timp pentru a ne putea reorganiza, iti respectam decizia.

Nu am experienta in videochat, pot lucra la Golden Rose?

Bineinteles, daca esti serioasa si ambitioasa atunci esti perfecta pentru noi. Echipa Golden Rose te va invata tot ce trebuie sa stii si iti vom sta mereu la dispozitie si te vom ajuta sa devii un model de videochat de succes.

Nu ma pricep deloc la partea tehnica.

Stai linistita, nu trebuie sa iti faci griji, avem personal specializat sa te ajuta 24/24 cu orice problema tehnica cu cate te confrunti.

Ma pot vedea familia sau prietenii?

La Golden Rose punem pret pe confidentialitate si discretie, de aceea vom bloca Romania si orice alta tara iti vei dori.

Cum primesc banii?

Plata modelelor de videochat se face bilunar. In prima perioada putem oferi plata la zi.

Contactati-ne

Adresa: Bld. Unirii nr.27

Telefon: 0759 967 978

WhatsApp: 0759 967 978

Facebook: Golden Rose Bucuresti

Messanger: Golden Rose Bucuresti

Instagram: Golden Rose Bucuresti

Golden Rose Studio

0759 967 978

De ce acte am nevoie?

In primul rand de cartea de identitate, in felul acesta ne asiguram ca esti majora.

Nu sunt din Bucuresti, oferiti si cazare?

Daca iti doresti sa lucrezi la Golden Rose si nu esti din Bucuresti iti putem oferi o locuinta eleganta si moderna pe durata colaborarii cu noi.

Ce trebuie sa fac pentru a veni la interviu?

Contacteaza-ne telefonic sau intra in legatura cu noi prin chatul intern al site-ului.

Mai am si un alt job, pot lucra part time?

Desigur, la golden Rose oferim si posibilitatea de a lucra part time. Tu alegi cand si cum lucrezi, tot ce trebui sa faci este sa-ti declari program la inceputul saptamanii.

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central in zona Unirii

Open chat