Avantaje
Golden Rose Studio

Testeaza-ti limitele si bucura-te de premii si zile de rasfat. Avantajele de model incep aici! Golden Rose este un studio de videochat modern care pune la dispozitia modelelor sale conditii excelente.

Avantaje
Golden Rose Studio

Testeaza-ti limitele si bucura-te de premii si zile de rasfat. Avantajele de model incep aici! Golden Rose este un studio de videochat modern care pune la dispozitia modelelor sale conditii excelente.

Golden Rose Studio Videochat Bucuresti

0759 967 978

avantaje-videochat

Golden Rose Studio promoveaza un job modern si iti ofera posibilitatea sa-ti castigi independenta financiara prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara.

Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege un loc de munca in videochat. Daca esti fata si ai peste 18 ani, daca esti o persoana care vrea sa devina independenta financiar, careia ii place sa evolueze pe toate planurile, echipa noastra formata din profesionisti in domeniu te asteapta sa i te alaturi pentru a realiza tot ce iti doresti, muncind impreuna cu Golden Rose Studio.


AVANTAJE


Castiguri uriase de peste 10000 $

Training specializat

Program flexibil full time si part time

City break-uri lunare

Concursuri

Bonusuri in functie de performante

Posibilitate de promovare

Locatie ultra centrala la 50 m de statia de metrou Unirii


AVANTAJE


Fii model Golden Rose si beneficiaza de avantajele MOMENTULUI in unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Romania. Aici poti castiga premii speciale in functie de cat de competitiva esti - de la zile de rasfat la SPA, interventii chirurgicale pana la bonusuri exclusive. Avantajele nu se opresc aici... Vrei sa afli mai multe? Uita-te mai jos! Acesta este de abia inceputul!

Pachet “Welcome” pentru modelele noi Incepe-ti jobul tau de vis cu tot de ce ai nevoie pentru a avea succes! Pe langa bonusul pe care il vei primi la angajare, te vei bucura de un pachet special, oferit DOAR noilor angajate. Acesta contine toate accesoriile necesare pentru a fi o zeita in fata camerei. 80% comision in prima luna.

In prima luna de angajare, vei avea parte de unul dintre cele ma mari procente de incasare! Primesti nici mai mult nici mai putin de 80% din castiguri.
Uite un exemplu: ai castigat suma de 5.000 de USD in primele 4 saptamani si iei 80% din castiguri, adica 4000 de USD, doar ai tai! Acelasi principiu de calcul se aplica pentru orice alta suma de banii

Bonus de angajare de 1500$
Alaturi de noi, poti sa te bucuri de un pachet avantajos de angajare! Stim ca la inceput de drum lucrurile pot sa fie dificile, asa ca ti-am pregatit o surpriza! Primesti 1500 de dolari de indata ce vei face parte din echipa Golden Rose. Ce mai astepti? Vei lucra impreuna cu o echipa de profesionisti, intr-un mediu legal si foarte prietenos. Si... asta nu e tot, vei face parte cu adevarat din familia noastra!

Bonus de weekend
Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poti avea ca model de videochat este ca iti poti face propriul tau program de luni pana vineri, alegand tura potrivita nevoilor tale (7:00 – 14:00, 15:00 – 22:00 sau 23:00 – 6:00). Si totusi, mai trebuie sa stii ceva! Daca alegi sa lucrezi si in weekend, bonusul tau va fi de 60% din incasari.

Beneficiezi de interventii chirurgicale dupa 3 luni de munca
Dupa primele 3 luni de colaborare cu noi, iti mai oferim inca o surpriza! Te bucuri de interventii chirurgicale gratuite, facute la cei mai buni esteticieni din Romania! Simte-te precum un star de cinema si fii mai increzatoare in sine!

Primesti un SUPER bonus de performanta la sfarsitul lunii
In functie de incasarile facute si de cat de mult te vei implica, nu numai ca vei fi un model de top, insa, vei putea lua o recompensa care iti va taia rasuflarea! La finalul lunii, stabilim impreuna care va fi bonusul extra in posesia caruia vei putea intra DOAR tu.

Te bucuri de un comision progresiv

Comisionul general pe care ti-l vei putea insusi daca lucrezi de luni pana vineri este de 50%, insa, se va adauga la finalul lunii un comision progresiv, stabilit de comun acord in functie de performanta ta.

Jobul visurilor tale e cu un pas mai aproape de tine cu unele dintre cele mai mari incasari si bonusuri din tara. Alaturi de Golden Rose Studio nu numai ca iti poti castiga independenta financiara, insa te vei simti cu adevarat apreciata si vei face parte dintr-un colectiv tanar, pregatit sa iti ofere ajutorul ori de cate ori ai nevoie si vrei sa evoluezi. Esti curioasa si vrei sa afli si mai multe detalii? Te asteptam cu drag la interviu! Nu uita, daca ai si alte intrebari suplimentare, vino in sectiunea de live chat de pe aceasta pagina.

Locatie ultra centrala la 50 m de statia de metrou Unirii

Open chat