Angajari
Videochat Bucuresti

Daca esti o femeie frumoasa, inteligenta si stii sa iti pui in valoare capacitatea de a comunica cu ceilalti, noi te asteptam sa te alaturi studioului de videochat Golden Rose un studio de videochat cu adevarat profesionist

Angajari
Videochat Bucuresti

Daca esti o femeie frumoasa, inteligenta si stii sa iti pui in valoare capacitatea de a comunica cu ceilalti, noi te asteptam sa te alaturi studioului de videochat Golden Rose un studio de videochat cu adevarat profesionist

angajari-videochat-bucuresti

Golden Rose Studio Videochat Bucuresti

0759 967 978


Alege sa lucrezi in videochat daca esti o fire lipsita de inhibitii, dornica de un castig triplu fata de salariul pe economie sau chiar mai mult! Fa grijile sa dispara cu un loc de munca relaxant, fara presiunea unui sef, in unicul tau stil!

Alege un job in trend din care iti poti indeplini dorintele! Chiar daca nu te regasesti in acest domeniu,iti putem garanta o schimbare de opinie, in ajutorul tau venind o echipa profesionista, care te poate invata sa castigi din felul tau natural de a fi.

Contactati-ne

Adresa: Bld. Unirii nr.27

Telefon: 0759 967 978

WhatsApp: 0759 967 978

Posturi disponibile

0759 967 978

Model Videochat
Vrei un job interactiv care iti ofera independenta financiara si un program flexibil? Daca ai peste 18 ani te asteptam in echipa Golden Rose Studio. Comisionul tau poate ajunge pana la 80%. Aplica astazi si primesti 100$ bonus de angajare.
Trainer videochat
Cautam o persoana comunicativa, placuta si cu experienta in videochat, care sa asigure instruirea modelelor de videochat care sunt la inceput de cariera, in vederea dobandirii abilitatilor si atitudinii necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate in activitatea de videochat.
Admin tehnic
Golden Rose Studio isi mareste echipa si cauta un nou coleg cu abilitati tehnice. Noul nostru coleg va asigura suportul necesar pentru buna functionare a tuturor echipamentelor si a platformelor software cu care lucram.
Fotograf/editor de imagine
Daca esti o persoana atenta la detalii, sti sa folosesti un aparat foto, ai cunostinte de Photoshop, esti creativ, organizat si cu bun simt, esti perfect pentru job! Daca crezi ca nu sti prea multe in acest domeniu, lasa-ne pe noi sa decidem! ;) Aplica si ne vedem la interviu!

0759 967 978

Program videochat


La GoldeRose Studio programul de munca este flexibil, astfel el este organizat pe ture, iar tu iti alegi singura cand vii la munca si cat stai. Noi iti recomandam un program de 8 ore zilnic, ca sa ai parte de cea mai buna promovare online.

Programul in videochat este usor si te ajuta sa ai o viata frumoasa atunci cand nu esti la studio. Astfel vei avea timp pentru studii, shopping sau de ce nu vacante. Oricand doresti, poti lua o pauza in spatiul de relaxare din studioul nostru, poti sa conversezi cu o colega, sa beti o cafea sa va relaxati asa cum simtiti.


Programul de lucru

Tura 1: 07.00-15.00

Tura 2: 15.00-23.00

Tura 3: 23.00-07.00

logo-wide-black2

Golden Rose Studio

0759 967 978


Iti oferim sansa sa faci parte dintr-un colectiv placut si serios unde iti poti pune in valoare personalitatea ta si ai siguranta financiara a zilei de maine. Este atat de simplu ... Nu ne intereseaza trecutul tau, nu ne intereseaza daca ai mai lucrat si unde, nu conteaza inaltimea, greutatea sau dimensiunile corpului tau. Suntem interesati numai de viitorul tau ca model videochat in cadrul studioului de videochat Golden Rose Studio.

foto

Bonusuri Golden Rose Studio

0759 967 978 

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central in zona Unirii

Open chat